Így halad a Mezőtúri Városi Sportcentrum felújítása

Megosztás

A Mezőtúri Városi Sportcentrum jelentős felújításon esik át. A szakemberek jelenleg az épület tetőszerkezetén dolgoznak – erről Szűcs Dániel a település polgármestere számolt be Facebook-oldalán.

Átfogó energetikai korszerűsítésen esik át a Városi Sportcentrum, ennek köszönhetően jelentősen csökkennek majd az épület fenntartási költségei.

A felújítás keretében megvalósul többek között az épület külső homlokzati szigetelése, a nyílászárók cseréje, az elektromos hálózat felújítása, a világítás korszerűsítése, a fűtési rendszer modernizációja, valamint az iroda épület tetőszerkezetén új vízzáró és hőszigetelő réteg kialakítása.

Jelenleg a csarnoképület tetőhéjazatának cseréje zajlik. A kivitelezés sikeres befejezéséhez többletforrás hozzárendelésére is szükség volt, de ezáltal, a polgármester véleménye szerint, még magasabb műszaki tartalommal valósulhat az meg.

A tetőcserén kívül az akadálymentes mosdó befejezése, a sportcsarnok a fekete hősugárzóinak cseréje és a leszigetelt homlokzat vakolás, színezése van hátra, amely munkák október első heteire készülhetnek el a sportolók, a szülők és szurkolók nagy örömére.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek